Back | Contact                                              

Kynethologie-filmhonden

Het logo

in tiffany uitgevoerd

De uitzendingen van Puppy Parol maken deel uit van het programma van Nickelodeon.

 

Voor meer informatie over honden van Kynethologie op een filmset kunt u een  E-mail sturen naar:

info@kynethologie.nl

  

 

 

Kynethologie en de training van filmhonden

Puppy Patrol

De Duitse Herdershond Dschengis van Kynethologie speelt mee in een aflevering van de tv-serie Puppy Patrol. De Puppy Patrol serie is een jeugdavonturenserie, waarin een aantal kinderen opkomen voor de rechten van dieren in het nauw en voor rechtvaardigheid in het algemeen. Vriendschap, loyaliteit, respect, creativiteit herkenbaarheid én avontuur zijn elementen die in iedere aflevering terug komen. De serie is gebaseerd op de 45 delige boekenreeks Puppy Patrol - created by Working Partners Ltd - geschreven door Jenny Dale. Jenny Dale is geboren en opgegroeid op een boerderij in North Yorkshire (Engeland). Een aantal boeken van Jenny Dale zijn vertaald in het Nederlands. De Nederlandse serie is gemaakt door Annemarie Mooren Productions uit Hazerswoude-Dorp. Dit bedrijf werkte eerder mee aan tv-series als Goede Tijden, Slechte Tijden en De Daltons. Puppy Patrol is dan een kwalitatief hoogstaande jeugdserie.

De hoofdcast bestaat uit Elle van Rijn, Christiaan van der Wal, Tom Hortensius 12 jaar, Maud vanHaasteren 10 jaar en Hanna Mooren 5 jaar. Deze beleven in de serie als Angelique, Bart, Mark, Tessa en Sara Bouwman tal van avonturen in en om een dierenpension. Border Collie Max is in de serie hun trouwe en superslimme hond, die in het gewone dagelijks leven luistert naar de naam Chizzy. Voor de gastrollen per aflevering zijn steeds bijzondere, bekende, attractieve en illustere acteurs en/of persoonlijkheden uitgenodigd.

Kynethologie was benaderd door de casting van de serie. Na goed overleg is, uit de honden die in het bezit zijn van Kynethologie, Dschengis gekozen om in de serie mee te spelen. Na een trainingsvoorbereiding vonden de opnames met Dschengis plaats op 31 maart in het poldergebied bij Alphen aan den Rijn. De aflevering voor deze opnames heet “Lucy opgepakt!”. De acteur waarmee Dschengis heeft samengewerkt is Remco Konings. Het inleidende verhaal bij deze aflevering klinkt als volgt:

“Kort nadat de jachthond Lucy van haar oude baas is gescheiden omdat hij moet verhuizen worden er schapen gebeten. De puppy patrol kan niet geloven dat Lucy dit heeft gedaan maar kunnen ze dat wel bewijzen en wat gebeurt er met de verdrietige meneer Donkelaar? “